Friday, December 7, 2007

Studio 2007, päivä 1

Päivän aihe oli rummut. RUMUMT SANOO PMA! Siispä faija avusti Turkkaa viemään rummut Finnvox-studiolle aamusella, kun minä olin vielä töissä. Töistä päästyäni hain Chrisin ja mekin suhasimme paikalle, jossa rummut pystyssä jo jököttivät, mikitettyinäkin. Mutta olipahan vielä soundcheckikin tekemäti, joten emme olleet oikeastaan laisinkaan myöhässä. Chrisille säädettiin kitaravahvistin toimintakuntoon, jotta hän voisi soittaa haamukitaroita ja sitten kokeiltiin, että kaikki kuuluu ja lähtösoundia vähän kohalleen ja sillai.

Panu ihmetteli aikansa kun kuului niin maan huonosti vähän kaikki ja lopulta selvisi, että mikki-interfacen ja pro toolsin välissä oli analoginauhuri Emma Salokosken ja Ensemblen jäljiltä. Sen irrotettuamme pääsimme jatkamaan ja soundit olikin aika pian kateltu. Sen jälkeen tilattiin pitsaa ja syötiin sitä pitsaa. Vieläkin maistuu valkosipuli suussa = vitun jees!

Pitsan jälkeen aloteltiin nauhotukset. Mäiskivät aikansa (noin tunnin) ja nauhalle tarttui kahden biisin rummut. Huomenissa sitten lisää, joten palaillaan. Tässä vielä hiukan kuvia, kun on niin tylsää.







-Henri "Caskelot" Harell

No comments: